Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 150 g fennel bulb, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 100 g white wine
- 700 g water
-
1
fish stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp fish stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp grated lemon zest
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh dill, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Salmon and fennel risotto
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Seafood Risotto
40min
Asparagus Risotto
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Prawn and Chorizo Paella
45min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Fennel Risotto
35min