Zařízení & příslušenství
Salmon and Fennel Risotto
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
shallots halved50 g
-
fennel bulb cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
risotto rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp fish stock paste, homemadefish stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
grated lemon zest1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)350 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh dill chopped, for garnishing1 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1286.8 mg
Protein
30.2 g
Kalorie
2728.6 kJ /
652.2 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
8.5 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Seafood Risotto
40 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min