Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 150 g fennel bulb, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 320 g risotto rice
- 100 g white wine
- 700 g water
-
1
fish stock cube (for 0.5 l)
nebo 1 heaped tsp fish stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp grated lemon zest
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp fresh dill, chopped, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Pea and Mint Risotto
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Fennel Risotto
35min
Seafood Risotto
40min