Salmon and Fennel Risotto

Salmon and Fennel Risotto

4.6 156 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • shallots halved
    50 g
  • fennel bulb cut in pieces
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • risotto rice
    320 g
  • white wine
    100 g
  • water
    700 g
  • fish stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp fish stock paste, homemade
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • grated lemon zest
    1 Tbsp
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh dill chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1286.8 mg
Protein 30.2 g
Kalorie 2728.6 kJ / 652.2 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...