
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g onions quartered
- 1 garlic clove
- 50 g bacon lardons smoked, diced
- 40 g extra virgin olive oil plus extra for serving
-
1
sprig fresh rosemary leaves only
nebo 1 - 2 sprigs fresh thyme leaves only - 60 g carrots cut in pieces
- 60 g celery cut in pieces
-
230
g tinned borlotti beans rinsed and drained
nebo dried borlotti beans cooked weight (see tip) -
150
g tinned chopped tomatoes
nebo ripe tomatoes peeled and diced - 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g dried ditalini pasta
- 2 tsp fine sea salt or to taste
- 2 pinches ground black pepper or to taste
- grated Parmesan cheese for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 314 kcal / 1309 kJ
- Protein
- 10.7 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 26.2 g
Alternativní recepty
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Mushroom Risotto
30min
Minestrone
45min
Tuscan Bean Soup
50min
Springtime Risotto
55min
Minestrone
45min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min
Lentil and Bacon Soup
8hod. 55min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Red Lentil Soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min