Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 50 g bacon lardons, smoked, diced
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
1
sprig fresh rosemary, leaves only
nebo 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only - 60 g carrots, cut in pieces
- 60 g celery, cut in pieces
-
230
g tinned borlotti beans, rinsed and drained
nebo dried borlotti beans, cooked weight (see tip) -
150
g tinned chopped tomatoes
nebo ripe tomatoes, peeled and diced - 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g dried ditalini pasta
- 2 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- grated Parmesan cheese, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1309 kJ / 314 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Mulligatawny Soup
35 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Red Lentil Soup
40 Min