Zařízení & příslušenství
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
bacon lardons smoked, diced50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving40 g
-
1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves onlyfresh rosemary leaves only1 sprig
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery cut in pieces60 g
-
dried borlotti beans, cooked weight (see tip)tinned borlotti beans rinsed and drained230 g
-
ripe tomatoes, peeled and dicedtinned chopped tomatoes150 g
-
water1000 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried ditalini pasta150 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
grated Parmesan cheese for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10.7 g
Kalorie
1309 kJ /
314 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
26.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Tuscan Bean Soup
50min.
Italian Sausage and Orzo Soup
35min.
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35min.
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12hod. 45min.
Danish Split Pea Soup
1hod.
Minestrone
45min.
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min.
Lentil and Bacon Soup
8hod. 55min.
Lentil and Pancetta Stew
1hod.