Jewish Chicken Soup

3.7 26 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • cooked chicken meat cut in pieces
    395 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onion halved
    100 g
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces
    315 g
  • celery cut in pieces (1.5 cm)
    170 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
    15 g unsalted butter
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chicken stock paste plus 1135 g water
    2 heaped Tbsp
    1135 g chicken stock
  • fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 416.1 mg
Protein 19.7 g
Kalorie 857.7 kJ / 205 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 15.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...