Zařízení & příslušenství
Jewish Chicken Soup
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
416.1 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
857.7 kJ /
205 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Friday Night Dinners
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35min.
Browned Pork Rice
1hod.
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1hod. 10min.
Mince and Tatties
1hod. 10min.
Leek and Potato Soup
40min.
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1hod.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1hod.
Steamed Broccoli and Courgettes
15min.
Garlic Turkey Stew
45min.
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min.
Chilli Con Carne
35min.