Zařízení & příslušenství
Jewish Chicken Soup
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
cooked chicken meat cut in pieces395 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves10 g
-
onion halved100 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces315 g
-
celery cut in pieces (1.5 cm)170 g
-
15 g unsalted butterextra virgin olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
1135 g chicken stockchicken stock paste plus 1135 g water2 heaped Tbsp
-
fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
416.1 mg
Protein
19.7 g
Kalorie
857.7 kJ /
205 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Friday Night Dinners
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2hod. 55min.
Roasted Potato Salad
1hod.
Raspberry Turnovers
2hod.
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1hod.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min.
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10hod. 30min.
Mashed Potatoes (Peeler)
30min.
Pears in Orange Syrup
30min.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1hod. 10min.
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.
Caprese Omelette
30min.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min.