Kompatibilní verze
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pumpernickel-Mantel
- 50 g Weißwein
- 50 g Wasser
- 5 Blatt Gelatine
- 400 g Pumpernickel, in Stücken (3 cm)
Krabben-Frischkäse-Füllung
- Wasser zum Einweichen
- 5 Blatt Gelatine
- 50 g Schmand
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Frischkäse
- 200 g Nordseekrabben
- 50 g Schnittlauch, in Röllchen
Schmand-Gurken-Ragout und Fertigstellung
- 100 g Salatgurken, geschält, entkernt, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Schmand
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weiße Tomatensuppe
40min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Lachs-Schwarzbrot-Torte
2h 30min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10min
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Tomaten-Cocktail
30min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4h 35 phút
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h