Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Crostini
20min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Geflügel-Curry-Salat im Glas
25 menit
Forellenmousse
5 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Heidelbeersorbet mit Sekt
5 min
Blitz-Stulle
10 min