Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Eier (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 50 g Crème fraîche
- ¼ TL Zitronenschale, fein abgerieben
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Nordseekrabben
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 4 Scheiben Brot (z.B. Schwarzbrot)
- ½ - 1 Apfel, in dünnen Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nizza-Salat
40 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Blitz-Stulle
10min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Lachs-Wraps
10min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min