
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie ohne Stiele
- 300 g Zwiebeln halbiert
- 50 g Butter
- 30 g Dijon-Senf
- 30 g Senf mittelscharf
- 6 Scheiben Toastbrot ohne Rinde (100 g), gewürfelt
- 3 Eier
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
-
2
Ochsenkoteletts aus der hohen Rippe (à 750 g)
nebo 2 Stücke Fleisch Steakfleisch (à 500 g) - Öl zum Braten
- 3 Schalotten
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Thymian
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Stängel Majoran
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 773 kcal / 3236 kJ
- Protein
- 73 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1hod. 45min
Sauce Béarnaise
40min
Tomaten-Cocktail
30min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1hod.
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9hod.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3hod. 30min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1hod. 20min
Kalbstafelspitz
50min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Bouillabaisse
1hod.
Filet Wellington
1hod. 45min