Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 30 g Dijon-Senf
- 30 g Senf, mittelscharf
- 6 Scheiben Toastbrot, ohne Rinde (100 g), gewürfelt
- 3 Eier
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
-
2
Ochsenkoteletts, aus der hohen Rippe (à 750 g)
nebo 2 Stücke Fleisch, Steakfleisch (à 500 g) - Öl zum Braten
- 3 Schalotten
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Thymian
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Stängel Majoran
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3236 kJ / 773 kcal
- Protein
- 73 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise
15min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Crème brûlée
2h 30min
Glasierte Apfel-Spareribs
2h 30min
Filet Wellington
1 godz. 45 min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1 Std. 50 Min
Remoulade
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Ravioli mit Hackfleisch
1h