Zařízení & příslušenství
Lemon rasam
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
fresh coriander leaves only18 sprigs
-
black peppercorns¼ tsp
-
canola oil30 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried red chilli1
-
fresh curry leaves10
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred2 - 3
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water280 g
-
mung dal (see Tips)45 g
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
512.2 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
454.5 kJ /
108 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
452.2 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sambhar
1hod. 30min.
Peanut chutney
10min.
Mint and peanut chutney
35min.
Pepper rasam
15min.
Tarka dal
30min.
Carrot halwa
1hod. 5min.
Star anise and pistachio kulfi
24hod. 20min.
Baingan ka bharta
1hod. 20min.
Rajma (kidney bean curry)
45min.
Dosa with spiced potato filling
17hod. 40min.
Rogani kumbh
45min.
Chilli paneer
30min.