Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Protein
- 40.4 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 1218 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Rendang
45min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Chilli garlic prawns
10 min