Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1041.4 mg
Alternativní recepty
Chicken Rendang
45min
Curry Mee
30min
Peeling Turmeric (Metric)
5 min
Kimchi risotto
25 Min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Nyonya Steamed Fish
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min