
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 607.5 kcal / 2541.7 kJ
- Protein
- 24.6 g
- Tuk
- 27.9 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 1041.4 mg
Alternativní recepty
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 Std.
Kimchi
149 Std.
Sichuan Chilli Oil
50 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Curry Mee
30 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min