Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g water
- 60 g pak choy
- 250 g yellow noodles
- 8 quail eggs
- 25 g fresh red chilli
- 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
- 60 g vegetable oil
- 45 g torch ginger flower, cut in thin slices (see Tips)
- 1 ¼ tsp curry powder
- 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
- 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 60 g coconut milk
- 1 tsp sea salt, adjust to taste
- ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp Chicken stock paste
- 4 raw tiger prawns (approx. 200 g)
- 60 g firm tofu, cut into pieces
- 60 g lemon basil leaves (see Tips)
- 60 g fried shallots
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2541.7 kJ / 607.5 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1041.4 mg
Alternativní recepty
One Pot Chicken Rice
50min
Hainanese chicken and rice
1 Std. 50 Min
Prawn Arrabbiata
30min
Whole fish curry
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
Steamed Fish
30min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
All-in-one chicken congee
35min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 Std. 25 Min