Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 250 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 250 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 270 g białego wina, wytrawnego
- 15 g skrobi kukurydzianej
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- bagietka, pokrojona na kawałki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1582.6 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 329.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip serowy
10min
Nachos z ostrą papryczką i tartym serem
40 Min
Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
1h 20min
Sos z sera cheddar
20 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 Min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Karmelowe fondant
15min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1h 15min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 Min
Pikantny dip serowy
20 Min
Sos majonezowy z chimichurri
10min