![Fondue serowe z bagietką Fondue serowe z bagietką](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A3DE488-77B7-4329-8F8F-613FAEC1E380/Derivates/B0297E42-9187-4A72-B883-A60E30785206.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 250 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 250 g sera ementaler, pokrojonego na kawałki
- 270 g białego wina, wytrawnego
- 15 g skrobi kukurydzianej
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- bagietka, pokrojona na kawałki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1582.6 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 329.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantne aïoli
15 Min
Krewetki i warzywa w tempurze
1 Std.
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 Min
Deser z solonym karmelem
1 Std.
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 Min
Fondue ziołowo-serowe ze słupkami warzyw
30 Min
Karmelowe fondant
15 Min
Dip serowy
10 Min
Sos z sera cheddar
20 Min
Sos serowy Mornay
10 Min
Zupa cebulowa
1 Std.
Konfitura z czerwonej cebuli
40 Min