
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ząbki czosnku
- 250 g sera gruyère pokrojonego na kawałki
- 250 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
- 270 g białego wina, wytrawnego
- 15 g skrobi kukurydzianej
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- bagietka pokrojona na kawałki, do podania
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 378.3 kcal / 1582.6 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 25.2 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Sodík
- 329.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto z parmezanem
30min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2hod. 20min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2hod. 10min
Pikantne aïoli
15min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30min
Risotto z wędzonym serem
30min
Salsa Verde
15min
Karmelizowany por
20min
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25hod. 20min
Dip serowy
10min
Sos z sera cheddar
20min