
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
- 1 gałązka estragonu, świeżego tylko liście
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżka białego octu winnego
- 200 g masła pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 211.6 kcal / 885.3 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 261.6 mg
Alternativní recepty
Sos holenderski – 500 ml
15 Min
Sos choron
20 Min
Sos holenderski – 250 ml
15 Min
Sos maltański
10 Min
Sos cytrynowy
20 Min
Sos Mojo Amarillo
45 Min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1 Std. 15 Min
Sos béarnaise
20 Min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Kremowy dressing francuski
10 Min
Purée ziemniaczane z groszkiem i mięta
45 Min
Sos holenderski
15 Min