Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 1 gałązka estragonu, świeżego, tylko liście
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżka białego octu winnego
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 885.3 kJ / 211.6 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 261.6 mg
Alternativní recepty
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25h 20min
Sos soubise
30min
Sos beszamelowy
15min
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1 Std. 30 Min
Sos choron
20min
Sos béarnaise
20min
Sos holenderski
15min
Beszamel – 600 ml
15min
Beszamel – 1100 ml
15min
Sos serowy roquefort
20min
Sos waniliowy
10 min
Sos holenderski – 250 ml
15min