Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 50 g natki pietruszki (1 duży pęczek)
- 30 g kolendry, świeżej (1 pęczek)
- 80 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g czerwonego octu winnego
- 60 g oliwy z oliwek
- 50 g majonezu, wykonanego w TM
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 cały przepis
- Kalorie
- 4039 kJ / 964 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 100 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Dżem" bekonowy
1h 20min
Sos barbecue z whisky
50 Min
Chimichurri
5min
Salsa z pomidorów i kolendry
1h 5min
Peruwiańskie ceviche
1 Std. 15 Min
Meksykański dip z czarnej fasoli z chipsami tortilla
25min
Dressing orientalny
10min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sos z czerwonego wina
40min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Sos myśliwski (sos chasseur)
50 Min
Burrito z kurczakiem i guacamole
40min