Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
-
40
g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
nebo 40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki - 500 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania
- 600 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 30 g masła
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 łyżeczka soli, plus dodatkowa ilość do gotowania
Masło orzechowo-szałwiowe
- 50 g orzechów włoskich, łuskanych
- 100 g masła, pokrojonego na kawałki
- 20 - 30 liści szałwii, świeżych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2998.5 kJ / 716.7 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 79.8 g
- Tuk
- 38.7 g
- Nasycený tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 738.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
2h
Gnocchi szpinakowe z pesto z rukoli
1h 30min
Ravioli z pokrzywą i ricottą
1h 30min
Risotto z salsą pomidorową
40 min
Tortelloni z ricottą i szpinakiem
2h
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Tarta prowansalska
1 Std. 15 Min
Pissaladière - francuska pizza
1 Std. 20 Min
Lasagne z domową ricottą i zielonymi warzywami
2h
Raviolo z płynnym żółtkiem i farszem z ricotty i szpinaku
1h 30min
Gulasz z polentą
2h
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1 Std. 20 Min