Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brioche
- 225 g di farina tipo 00 + q.b.
- 225 g di farina manitoba
- 80 g di zucchero
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 75 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta di cacao
- 45 g di albumi
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di fecola di patate
- 120 g di latte
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 15 g di burro
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- 2 cucchiai di latte
- 2 cucchiaini di zucchero a velo vanigliato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Danubio dolce
3h 25min
Bomboloni al forno
3hod. 35min
Panini al latte con cioccolato
4 Std. 40 Min
Torta marmorizzata
2h
Grissini al cioccolato
50min
Treccine alle nocciole
50min
Fagottini al cioccolato
7h 45 min
Cookies alle gocce di cioccolato
50min
Tortine sorpresa
12h
Wurstel vestiti
40min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Muffin con gocce di cioccolato
1u.