Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brioche
- 225 g di farina tipo 00 + q.b.
- 225 g di farina manitoba
- 80 g di zucchero
- 200 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 75 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di vaniglia burbon in polvere
- 1 pizzico di sale
Pasta di cacao
- 45 g di albumi
- 80 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 20 g di fecola di patate
- 120 g di latte
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 15 g di burro
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo d'uovo
- 2 cucchiai di latte
- 2 cucchiaini di zucchero a velo vanigliato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1j 20 menit
Plumcake ripieni al gianduia
50 menit
Croissant al cioccolato
3h 35 min
Zufoli
5h
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Biscottini ad occhio di bue
1h 10 min
Pain au chocolat
5h
Biscotti scacchiera
1j 20 menit
Cookies alle gocce di cioccolato
50 menit
Croissant francese
5 godz. 20 min
Muffin con gocce di cioccolato
1j
Biscotti girelle
2h 45 min