Kompatibilní verze
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chilli Lime Dipping Sauce
- 3 - 4 fresh red chillies, halved and deseeded if desired, to taste
- 4 garlic cloves
- 200 g water
- 150 g caster sugar
- 40 g white wine vinegar
- 2 limes, zest of 2, juice of 1
- 1 tsp fine sea salt
Fishcakes
- 20 g fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 3 spring onions, cut in pieces (4 cm) (approx. 50 g)
- 1 lime, finely grated zest only
- 1 tsp light soy sauce
- 1 tsp sesame oil
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp palm sugar
- 350 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, plaice), cut in pieces
- 350 g large raw prawns, peeled
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g brown short grain rice, rinsed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2340 kJ / 552 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Sacharidy
- 88.5 g
- Tuk
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Chicken Saag
50 Min
Detoxifying Thai Soup
25min
Thai Burger
35min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Thai Green Curry Paste
15min
Circassian Chicken
2 Std.
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Prawn Bhuna
30min
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min