Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g almonds
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 220 g light brown sugar
- 1 orange, thin peelings of skin and 50 g juice
- 220 g spelt flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp ground ginger
- 2 large eggs
- 200 g milk
- 300 g rhubarb, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1621 kJ / 388 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orange Biscuits
1 godz.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 Min
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1hod. 30min
Apple cake
1 godz.
Rhubarb Crumble
55 min
Carrot and Apple Cake
1hod. 30min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 Min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1hod. 30min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min