Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g almonds
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 220 g light brown sugar
- 1 orange, thin peelings of skin and 50 g juice
- 220 g spelt flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp ground ginger
- 2 large eggs
- 200 g milk
- 300 g rhubarb, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1621 kJ / 388 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Steamed Apple and Ginger Cake
1 Std. 10 Min
Courgette and Cocoa Cake
24 Std.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Chocolate Beetroot Cake
2h 20 min
Orange Biscuits
1 Std.
Sugar Free Banana Bread
1 Std. 15 Min