Rhubarb and Ginger Spelt Cake

Rhubarb and Ginger Spelt Cake

4.2 13 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
10 slices

Suroviny

  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    80 g
  • almonds
    200 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    30 g
  • light brown sugar
    220 g
  • orange thin peelings of skin and 50 g juice
    1
  • spelt flour
    220 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • ground ginger
    1 ½ tsp
  • large eggs
    2
  • milk
    200 g
  • rhubarb roughly chopped
    300 g

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 388 kcal / 1621 kJ
Protein 9.9 g
Tuk 20 g
Sacharidy 42 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...