Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 200 g almonds
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 220 g light brown sugar
- 1 orange, thin peelings of skin and 50 g juice
- 220 g spelt flour
- ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 1 ½ tsp ground ginger
- 2 large eggs
- 200 g milk
- 300 g rhubarb, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1621 kJ / 388 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45 min
Apple cake
1h
Chewy Pistachio Biscuits
45 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb Crumble
55min
Orange Biscuits
1h
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min