
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kernölmayonnaise
- 125 g Kürbiskernöl
- 125 g Sonnenblumenöl
- 1 EL frische Petersilie
- 1 EL frischer Thymian
- 1 EL frischer Oregano
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 1 Ei
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Ahornsirup
- 2 TL Dijon-Senf
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
Fenchelgemüse
- 3 - 4 Stück Fenchelknollen mit Fenchelgrün
- 1 EL frische Dille
- ½ TL Meersalz
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 EL natives Olivenöl extra
- 500 g Wasser
- 12 Cherrytomaten
- 2 Stängel frisches Basilikum Blättchen abgezupft, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 727 kcal / 3042 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 76 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Melanzani sous-vide
40min
Artischocken sous-vide
50min
Brauner Langkornreis, gekocht
55min
Hähnchenfleisch und Frühlingszwiebeln anbraten und zerkleinern
15min
Basmati-Reis, gekocht
35min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2hod.
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1hod. 10min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8hod. 45min
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55min
Spaghetti mit Gemüse-Sugo und Fleischbällchen
1hod. 10min
All-in-one-Brot
1hod. 40min