Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 265 g Milch
- 265 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 80 g Polenta
- 60 g Frischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 872 kJ / 208 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta
30min
Risotto
30min
Safranreis
30min
Polenta-Taler
1h 10min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Polenta-Muffins
1h 15 min
Polenta mit Spinat und Käse
1h
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45min