
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Laugenbällchen
-
200
g Laugenbrezel in Stücken
nebo 200 g Laugenstangen in Stücken - 3 Stängel Petersilie abgezupft
- 150 g Milch
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Gulaschsuppe und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Öl
- 500 g Rindergulasch in Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 600 g Wasser
- 200 g Crème fraîche
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- 20 g Speisestärke
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- 1 grüne Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2766 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 6.8 g
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min
Hack-Käse-Rolle
1hod.
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1hod. 30min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1hod.
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1hod. 20min
Schweinegeschnetzeltes mit Tomatenknödeln
1hod. 10min
Meatball-Mafalde
45min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1hod. 10min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1hod. 20min
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1hod.
Kunterbunter Hackbraten
1hod. 30min