Gulaschsuppe mit Laugenbällchen

Gulaschsuppe mit Laugenbällchen

4.2 1.5K hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

Laugenbällchen
  • Laugenbrezel in Stücken
    200 g
    200 g Laugenstangen, in Stücken
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Milch
    150 g
  • Ei
    1
  • Salz
    ½ TL
Gulaschsuppe und Fertigstellung
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Öl
    30 g
  • Rindergulasch in Würfeln (ca. 2 cm)
    500 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Senf
    1 TL
  • Wasser
    600 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    1 TL
  • Lorbeerblatt, frisch
    1
  • Speisestärke
    20 g
  • rote Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    1
  • grüne Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    1
  • gelbe Paprika (ca. 150 g), in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 40 g
Kalorie 2766 kJ / 660 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 6.8 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...