Kompatibilní verze
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Putenbrust im Serranomantel
- 500 g Putenbrust, ohne Haut
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen des Fleischs
- Pfeffer zum Würzen
- 4 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 Scheiben Serrano-Schinken
- 500 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, klein (z.B. Drillinge), gut abgebürstet, ungeschält, halbiert
- 1 ½ TL Kräutersalz
Tomatengemüse
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 400 g Cherry-Tomaten
- ¼ TL Kräutersalz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 - 30 g Balsamico, dunkel
- 10 g Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1514 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Schweinefilet Asia
1 Std. 15 Min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1 Std. 15 Min
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45 min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3 Std.
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 Std.
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1h 10 min
Putenmedaillons mit Mozzarella und Basilikumsauce
3 Std.
Schweinefilet alla Toscana
50 min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1 Std.
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40 min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.