Coq au vin

Coq au vin

3.7 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
2 portions

Suroviny

La marinade (à faire la veille)
  • 450 - 500 g de coq coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
  • 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
  • 100 g d'oignon émincé en lamelles
  • 1 clou de girofle
  • 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
  • 400 g de vin rouge
Le jour même
  • 20 g d'huile de tournesol
  • 15 g de calvados ou autre alcool
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 10 g de farine de blé
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 34.5 g
Kalorie 2891 kJ / 694 kcal
Tuk 35.5 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...