Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La marinade (à faire la veille)
- 450 - 500 g de coq, coupé en morceaux (2 hauts de cuisse)
- 120 g de lard fumé, détaillé en gros dés
- 100 g d'oignon, émincé en lamelles
- 1 clou de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil, céleri branche)
- 400 g de vin rouge
Le jour même
- 20 g d'huile de tournesol
- 15 g de calvados ou autre alcool
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 10 g de farine de blé
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2891 kJ / 694 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 35.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassoulet
13 Std.
Bœuf à la ficelle
1h 5min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Blanquette de veau
1h
Alicuit de canard
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Lapin aux pruneaux
1h
Lapin à la moutarde
1h
Palette à la diable
1h
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min
Blanquette de veau vapeur
1 godz. 10 min