Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre fondu, et un peu pour la plaque
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 40 g de fromage type Roquefort, ou autre fromage bleu, coupé en morceaux
- 30 g de gruyère râpé
- 60 g de jambon cru, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 199.1 kJ / 47.7 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Cake tendre mozza jambon
1h 20 min
Cookies moelleux au chèvre
40 Min
Minichoux au chèvre et au basilic
55 min
Cookies au chèvre et au thym
40 Min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30 min
Pannacotta parmesan
2h 20min
Ballotine comme un macaron
25 min
Verrine aux trois poivrons
55 min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min