Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 jaunes d'œufs
-
70
g de cidre brut
nebo 70 g de cidre doux - 10 g de vinaigre de cidre
- 70 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1466.2 kJ / 355.7 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 35.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce hollandaise
25min
Sauce beurre blanc
20 min
Pain de saumon
1 godz. 20 min
Sauce soubise
30min
Sauce beurre blanc
20 min
Lotte à l'andouille
1 godz. 20 min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Rillettes de poisson blanc
55 dk
Sauce à l'oseille
25min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Crème anglaise
10 dk
Beurre blanc
20 min