Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
- ½ TL getrocknete Chili-Flocken
- 80 g Oliven, grün, entsteint
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- 2 TL Salz
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 200 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Rosmarin, getrocknet, gemahlen
- 250 g Reis, parboiled, gewaschen
- 200 g Tomaten, frisch, geviertelt
- 2 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3152 kJ / 753 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 Min
Reistopf
35 Min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Sommer-Bolognese
1 Std. 20 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Paprika-Hack-Sauce
25min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2h 10min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Tomaten-Paprika-Reis mit Zitronen-Basilikum-Hähnchen
1 Std. 10 Min
Paprikagulasch
1 godz. 25 min