Kompatibilní verze
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 8 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut (à ca. 300 g)
- 1 ¼ TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 300 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- 150 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3350 kJ / 800 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35min
Hähnchen-Sahne-Auflauf mit Reis
1h
Lachsbällchen auf Spinatrahm
45 min
Hähnchen mit Erbsen, Reis und Kräutersauce
50min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1h
Lachs-Sahne-Gratin
1h
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 min