Kompatibilní verze
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 8 Zweige Thymian, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Paprika edelsüß
- 4 Hähnchenschenkel, mit Haut (à ca. 300 g)
- 1 ¼ TL Salz
- 10 Prisen Pfeffer
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 300 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 400 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- 150 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3350 kJ / 800 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buletten mit Pilzrahm
1 Std.
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Köttbullar mit Pilzsauce
1 Std. 10 Min
Hähnchen mit marinierten Zucchini
1 Std. 15 Min
Lachs-Sahne-Gratin
1 Std.
Hähnchen-Sahne-Auflauf mit Reis
1 Std.
Überbackene Hackbällchen
1 Std. 15 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45 Min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Hähnchen mit Spätzle und Tomaten-Sahnesauce
40 Min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 Min