Kompatibilní verze
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 godz. 45 min
Cookies macadamia-chocolat
35min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 godz. 45 min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1 Std. 20 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Brownie
45 min
Moelleux au chocolat au cœur fondant
25min
Fondant minute au chocolat
20 min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Fondant au chocolat et framboises
40 min