Kompatibilní verze
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte cookie au chocolat
5 godz. 10 min
Brownie
45 Min
Tarte chocolat caramel
2 godz. 15 min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12h 15min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35min
Tarte chocolat au lait et fraises
3h 45 min
Fondant au chocolat et framboises
40min
Brownie chocolat-banane
50min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40min