Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel

Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel

4.3 55 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 45min.
10 parts

Suroviny

La sauce au caramel
  • 30 bonbons au caramel au lait type Werther's Original
  • 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
  • 3 œufs
  • 150 g de sucre en poudre
  • 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
  • 140 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 pincée de sel
  • 300 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 150 g de noix de pécan

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 8.7 g
Kalorie 2850 kJ / 686 kcal
Tuk 49 g
Vláknina 5.8 g
Sacharidy 49.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...