Kompatibilní verze
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1h 30 min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20 min
Muffins chocolat au cœur framboise
1 godz. 15 min
Tarte chocolat au lait et fraises
3h 45min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 Min
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45 min
Brookie
1 Std.
Brownie
45 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 Min
Fondant au chocolat et framboises
40 Min