Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio foglie di prezzemolo fresche tritate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Arrosto di tacchino ripieno
1 godz. 30 min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40min
Involtini di tonno con insalata di patate
55min
Pane ragno
1 Std. 20 Min
Involtini baci di Venere
55min
Orzo e straccetti di pollo
55min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 godz. 10 min
Choux al merluzzo
1h 40min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55min
Frollini classici al burro
50min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min