Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1000 g di filetto di manzo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 500 g di acqua
- 4 patate grosse, pelate e a pezzi (3 cm)
- 40 g di burro a pezzi
- 10 g di farina
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 250 g di latte
- 80 g di speck a fettine
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di polpa di pomodoro a pezzettoni
- 200 g di finferli freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2238 kJ / 535 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 godz. 35 min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Cestino di pomodoro ripieno
1 Std. 10 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Salmone farcito
1h 5 phút
Polpettoni di peperoni
1h 20 min