Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 200 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g postas de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 60 g azeite
- 1 pé de tomilho seco
- 2 folhas de salva fresca (volitelně)
- 8 dentes de alho
- 450 g natas c/ 35% de gordura
- Fatias de pão frito ou torrado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 226 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Bucatini
1h
Salada de abacate e atum com cebola fermentada - TM6
72h 30min
Bacalhau espiritual
50min
Rolo de espinafres e queijo
40min
Sopa dourada
45min
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Empadão de polvo
Žádné hodnocení
Bacalhau no pão gratinado
1h
Pudim de bacalhau
2h
Pudim de queijo de São Jorge
1h 25min
Bacalhau à abade de Priscos
50min