Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo
- 1000 g água
- 1 cabeça de pescada (250 g aprox.)
- 30 g talo de aipo cortado em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 5 g ramo de cheiros (salsa, coentros, hortelã, aneto)
- 1 ½ c. sopa de sal
Sopa
- 15 pés de salsa, só as folhas
- 15 pés de aneto, só a rama
- 250 g vinho branco
- 1000 g mexilhão fresco e limpo
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 1 c. chá de pimentão doce
- 200 g natas
- 25 g farinha
- 500 g lombo de salmão
- 350 g miolo de vieira
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2367 kJ / 576 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 2 g
Alternativní recepty
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 min
Tukir de cabrito
Žádné hodnocení
Gelado de menta
12h
Sopa Leão Veloso
Žádné hodnocení
Fraca em crosta de farinha e sal com legumes
2h 30min
Sorvete de maçã, lima e menta
10 min
Tártaro de salmão
1 Std. 30 Min
Gaspacho
1h 15min
Caril de camarão com vieiras e arroz de coco
55 Min
Borrego guisado com batatinha nova
55 Min
Sopa de frango e lentilhas
40min
Sopa de cação
40min