Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 93.8 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1616.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Risotto al Teroldego
40min
Zuppa di baita
45min
Gnocchi di polenta
25 Min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Tortel di patate
40min
Strangolapreti alla trentina
4h
Zelten
2h 55min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.