Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane raffermo a tocchetti (vedere consigli)
- 1000 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di farina tipo 00
- 100 g di burro
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 50 g di formaggio Grana Trentino in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3027.1 kJ / 723 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 93.8 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1616.7 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi di spinaci
55 Min
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Risotto al Teroldego
40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min