Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 6.1 mg
Alternativní recepty
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Bicchierini mimosa salati
2h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Mini pasqualine
1h 30min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Frollini al pesto
1h 30min
Frollini salati al rosmarino
1h 30min