Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere (volitelně)
-
350
g di fave fresche sgranate
nebo 350 g di fave surgelate decongelate - 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 450 g di farina di forza (manitoba)
Farcitura
- 150 g di pecorino a scaglie
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 100 g di pancetta di maiale a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia ai cicinielli
1h 45 min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3u. 30min
Pizzo Salentino con la gialletta
3u. 30min
Focaccia alle alici
1h 55min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1u. 50min
Focaccia di Carnevale salentina
3u. 40min
Focaccia di patate
2u. 50min
Focaccia alle melanzane
1u. 50min
Focaccia pugliese
1h 10 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min