Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere (volitelně)
-
350
g di fave fresche sgranate
nebo 350 g di fave surgelate decongelate - 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 450 g di farina di forza (manitoba)
Farcitura
- 150 g di pecorino a scaglie
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 100 g di pancetta di maiale a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2sa 35 dk
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Focaccia pere e gorgonzola
1h 55 min
Focaccia di Carnevale salentina
3u. 40min
Focaccia ai cicinielli
1h 45 min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2h 40min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Cannelloni di fave
50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Focaccia pugliese
1h 10min