Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ - 1 spicchio di aglio a piacere (volitelně)
-
350
g di fave fresche sgranate
nebo 350 g di fave surgelate decongelate - 300 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 1 cucchiaio di lievito di birra disidratato - 450 g di farina di forza (manitoba)
Farcitura
- 150 g di pecorino a scaglie
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 100 g di pancetta di maiale a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Sacharidy
- 91.1 g
- Tuk
- 40.8 g
- Vláknina
- 8.6 g
Alternativní recepty
Pucce
7 godz.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Tortina arancia e cioccolatini
2 godz. 30 min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min
Focaccine con scarola
50min
Focaccia di zucca
1 godz. 35 min
Focaccia alle alici
1 Std. 55 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min