Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Packung Lasagneplatten, vorgekocht (250 g), frisch, aus dem Kühlregal
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- ½ Knoblauchzehe
- 50 g Basilikumblätter, frisch, und etwas mehr zum Garnieren
- 100 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 150 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 ½ - 2 Ochsenherz-Tomaten, in Scheiben (5 mm)
- 3 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in ca. Scheiben (5 mm)
- Crema di Balsamico zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2372 kJ / 564 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatengnocchi mit Pesto
1 godz.
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 godz. 10 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1 godz.
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40min
Spargel-Salat-Lasagne
50min
Pizza-Bruschetta
1 godz. 30 min
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 godz.
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45min