Pasta mit sizilianischer Sauce

Pasta mit sizilianischer Sauce

4.4 221 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Fenchelknolle in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
    1
  • Chilischote rot, entkernt
    1
  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Oregano abgezupft
    4 Stängel
  • Knoblauchzehe
    1
  • Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
    40 g
  • Olivenöl
    40 g
  • Tomaten geviertelt
    800 g
  • Salz und etwas mehr zum Kochen
    1 ½ TL
  • Wasser zum Kochen
  • kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
    400 g
  • Basilikum abgezupft und grob zerzupft
    6 Stängel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 20 g
Kalorie 2490 kJ / 594 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 85 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...