Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2490 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Pasta
30 min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25 min
Spaghetti alla "Norma"
35min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Ligurische Nudeln mal anders
45 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Linguine in Tomatenbutter
30 min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30 min
Spaghettini mit Paprika
1h
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Pasta alla Putanesca
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min