Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl
- 200 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 1 ½ TL Salz
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 250 g Erbsen, frisch (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 320 g Farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40 dk
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 Min
Mini-Maultaschen in Pilzrahm
30 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Pasta mit grünem Spargel und Zucchini
30 Min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20 dk
Fisch-Pasta
40 dk