Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl
- 200 g Garnelen, roh, groß, geschält
- 1 ½ TL Salz
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 250 g Erbsen, frisch (siehe Tipp)
- 700 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 320 g Farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 464 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 Min
Fisch-Pasta
40min
Pasta mit Tintenfisch
40min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 Min
Kabeljau mit Erbsen-Minz-Risotto
35 Min
Weizen Risotto mit Champignons
35 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20 Min