Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cabrito
- 3 c. chá de sal grosso
- 6 dentes de alho
- 2 malaguetas (volitelně)
- 100 g banha
- 2 c. chá de colorau
- 200 g vinho branco
- ½ cabrito (2500 g aprox.)
- 10 pés de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g água
Migas
- 500 g pão alentejano de véspera, cortado em pedaços pequenos
- 50 g azeite
- 3 dentes de alho
- 15 g coentros
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 200 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 3 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3500 kJ / 836 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Açorda de marisco
30min
Sapateira recheada
5 Min
Farófias
20min
Sela de borrego com migas de espargos
9sa 25 dk
Perdiz de escabeche
24h
Salada de ovas
40min
Borrego à moda de Alpiarça
25hod.
Choquinhos à Bulhão Pato
30min
Douradas com açorda de coentros
45min
Migas alentejanas com entrecosto
1 godz. 30 min
Esparregado
20min
Creme de marisco
50 phút