Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g coentros
- 50 g azeite
- 300 g alho-francês cortado em pedaços
- 300 g arroz agulha lavado
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 morcela de sangue s/ pele cortada em pedaços (300 g aprox.)
- 250 g feijão-branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 min
Arroz colorido
40 min
Arroz de grelos
45 min
Arroz de tomate
30 min
Arroz de cabidela
50 min
Robalo com molho thai e arroz com ervilhas de quebrar
40 min
Empadões de carne picada com puré de favas
1 Std. 35 Min
Arroz com cenoura e ervilhas
30 min
Arroz com cogumelos, nabiças e linguiça
35 min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Arroz de enchidos e feijão
35 min