Kompatibilní verze
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g queijo emmental
- 100 g sobras de pão partido em pedaços
- 1 dente de alho
- 10 g manjericão
- 8 - 10 filetes de pescada
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Mostarda q.b. p/ pincelar
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de tomilho
- 1200 g água
- 400 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 506 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Frango no forno com massinha
2 Std.
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 Min
Empadão de peixe
1 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Arroz de peixe
55min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Massada de peixe
55min
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 Min
Empadão de peixe
1 Std. 15 Min
Pescada com molho de tomate fresco
35 Min