Kompatibilní verze
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g queijo emmental
- 100 g sobras de pão partido em pedaços
- 1 dente de alho
- 10 g manjericão
- 8 - 10 filetes de pescada
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Mostarda q.b. p/ pincelar
- 30 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 200 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de tomilho
- 1200 g água
- 400 g arroz agulha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 506 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Arroz de pescada com alho-francês
35min
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35min
Empadão de peixe
1h
Pescada com molho de tomate fresco
35min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45min
Fofo de peixe
1h 10min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Empadão de peixe
1h 15min
Surpresas de peru
45min
Frango no forno com massinha
2h