
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g lulas limpas com tentáculos
- 120 g bacon em cubos
- 270 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 170 g tomate maduro
- 5 g salsa
- 35 g azeite
- 65 g vinho branco
- 10 g pão ralado
- 120 g pimento verde cortado em pedaços
- 390 g tomate pelado
- 200 g água
- 1 folha de louro
- 1 c. sopa de paprika
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de piripíri
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 289 kcal / 1206 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada de chocos
45min
Choquinhos salteados com batata a murro
1hod.
Feijoada de chocos
40min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1hod. 10min
Migas alentejanas com entrecosto
1hod. 30min
Choquinhos à Bulhão Pato
30min
Bacalhau à Brás
25min
Pipis
1hod.
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Bacalhau com natas
40min
Arroz de polvo
1hod. 15min
Polvo à lagareiro
1hod. 30min