Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g miúdos de frango
- Água q.b. p/ lavar
- Vinagre q.b. p/ lavar
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 c. sopa de colorau
- 1 folha de louro
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de piripíri
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 280 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Carne de porco em vinha d’alhos
48h
Orelha de porco de coentrada
1h
Favas guisadas
50min
Feijoada de chocos
40min
Feijoca com entrecosto
1h
Açorda alentejana de bacalhau
30min
Migas alentejanas com entrecosto
1hod. 30min
Pica pau
20 min
Carne de porco à alentejana
2j 30 menit
Arroz de pato
1h 5min
Bifes de cebolada
40min
Cozido à portuguesa
1h 35 min