Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Köttbullar
- 500 g Wasser
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Rinderhackfleisch
- 100 g Sahne
- 100 g Paniermehl
- 1 Ei
- 2 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Öl zum Braten
Pilzsauce
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 200 g Wasser
- 200 g Sahne
- 300 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 20 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3189 kJ / 761 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Buletten mit Pilzrahm
1h
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Überbackene Hackbällchen
1 Std. 15 Min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Frikadellen
25min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Hack-Käse-Rolle
1h
Lasagne satt (Garfield)
1h 30min
Frikadellen mit Blumenkohl, Kartoffeln und Senfsauce
1 godz. 10 min