Köttbullar mit Pilzsauce

Köttbullar mit Pilzsauce

3.8 1.1K hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

Köttbullar
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in Stücken
    150 g
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rinderhackfleisch
    500 g
  • Sahne
    100 g
  • Paniermehl
    100 g
  • Ei
    1
  • Paprika edelsüß
    2 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Öl zum Braten
Pilzsauce
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    20 g
  • Wasser
    200 g
  • Sahne
    200 g
  • frische Champignons in Scheiben (5 mm)
    300 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    ½ TL
    ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 35 g
Kalorie 3189 kJ / 761 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...