Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (ca. 800 g), halbiert
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), geschält, am Stück
- 1200 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Reis
- 50 g Mehl
-
50
g trockener Weißwein
nebo 50 g Hühnerbrühe - 100 g Sahne
- 150 g Erbsen, TK
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2617 kJ / 625 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1h
Hackbällchen-Suppe
45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 Min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Königsberger Eintopf
45 Min