Zařízení & příslušenství
榨菜肉丝蛋汤
Příprava 20min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 满茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
料酒10 克
-
榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干100 克
-
鸡高汤550 克
-
盐 根据个人口味调整¼ 茶匙
-
蛋 打匀。1 颗
-
葱 切末。5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12 g
Kalorie
679.3 kJ /
162.3 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína