榨菜肉丝蛋汤

榨菜肉丝蛋汤

4.3 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
3 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 满茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 料酒
    10 克
  • 榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干
    100 克
  • 鸡高汤
    550 克
  • 根据个人口味调整
    ¼ 茶匙
  • 打匀。
    1 颗
  • 切末。
    5 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12 g
Kalorie 679.3 kJ / 162.3 kcal
Tuk 9.5 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...