Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Backteig | Leindotter-Hollandaise
- 4 Eier (Größe M)
- ¾ TL Meersalz
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 270 g trockener Weißwein
- 20 g Rapsöl
- 170 g Butter, in Stücken
- 40 g Leindotteröl
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
Brennnesselspinat | Saibling | Fertigstellung
- 25 g Butter
- 25 g Weizenmehl, glatt
- 300 g Milch
- etwas Meersalz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 6 Saiblingsfilets, ohne Haut (600-700 g)
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 600 - 800 g Rapsöl, zum Ausbacken
- 500 g Spinat, passiert, aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- 100 g Karotten, in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini, klein, in Streifen (10 mm)
- 6 Stück Zucchini-Blüten
- 100 g Brennnesselblätter, grob geschnitten und 18 Blätter zum Ausbacken (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3587 kJ / 856 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 58 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1 Std.
Mürbteiggalette mit Steinobst und Pistaziencreme
1 godz. 15 min
Steirerkrapfen mit Bohnen-Sauerkraut
1 Std.
Brandteig
2 Std.
Mayonnaise
5 Min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 Min
Krapfen | Powidl | Mohn | Malz
6h 15min
Sambal
20 Min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 godz. 15 min
Leberknödelsuppe
45 Min
Frittatenrouladen
40 Min
Nudelteig
1 Std.