
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Backteig | Leindotter-Hollandaise
- 4 Eier (Größe M)
- ¾ TL Meersalz
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 270 g trockener Weißwein
- 20 g Rapsöl
- 170 g Butter in Stücken
- 40 g Leindotteröl
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
Brennnesselspinat | Saibling | Fertigstellung
- 25 g Butter
- 25 g Weizenmehl, glatt
- 300 g Milch
- etwas Meersalz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 6 Saiblingsfilets, ohne Haut (600-700 g)
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 600 - 800 g Rapsöl zum Ausbacken
- 500 g Spinat, passiert aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)
- 100 g Karotten in Streifen (5 mm)
- 200 g Zucchini klein, in Streifen (10 mm)
- 6 Stück Zucchini-Blüten (volitelně)
- 100 g Brennnesselblätter grob geschnitten und 18 Blätter zum Ausbacken (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 856 kcal / 3587 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 58 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2hod.
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Cumberland-Senf-Sauce
1hod. 15min
Eingelegtes Gemüse vom Grill mit Labneh
28hod. 15min
Rote-Rüben-Relish
1hod. 15min
Steirische Fischsulz
7hod.
Kohlrabi mit Ringelblumen-Sauce und Lachsforelle
55min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1hod. 50min
Leberreis
35min
Leberknödel
55min