Kompatibilní verze
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Zucker
- 4 Eidotter
- 150 g Gorgonzola, dolce, in Stücken
- 420 g Milch, 3,6% Fett
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 2 - 3 Prisen Salz
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit hartem Fruchtfleisch, z. B. Corella, Williams), entkernt, in Stücken (3,5 cm)
- 20 - 30 g Weinbrand
- 2 - 3 Prisen Kardamom, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Piment, gemahlen (volitelně)
- Walnüsse, halbiert, geröstet, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 384 mg
Alternativní recepty
Eisenbahner
2h 30min
Linseneintopf (XXL)
4h
Blüten-Focaccia
1 Std. 45 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Menü: Rote Rübensuppe, gebackener Karpfen mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Lebkuchen-Parfait
Žádné hodnocení
Französischer Brunch
1 Std. 40 Min
Eier mit Kräutersauce und Osterhasenkeksen
50 Min
Smoky Aioli
15min
Paradeiser-Gugelhupf mit Mandeln
1h
Karotten-Pastinaken-Suppe; Krautrouladen mit Erdäpfeln und Weißweinsauce
1 Std. 45 Min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Purbacher Bohnenstrudel
45min