
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Senfkörner, gelb
- 1 TL Fenchelsamen, ganz
- 1150 g Birnen reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 4 Zweige frischer Rosmarin Nadeln abgezupft
- 100 g Zucker
- 1 TL Salz, unjodiert
- 120 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 20 g Senfkörner, braun (bzw. schwarz)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 221 kcal / 929 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Feigensenf
55min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Zwetschkenessig mit Schwips
1hod.
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1hod. 5min
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55min
Rhabarber-Tomaten-Marmelade
55min
Kirschenchutney
1hod. 5min
Fruchtiger Pfirsichessig
1hod.
Süßer Marillensenf
55min
Ribisel-Apfelessig
4hod. 20min
Marillen-Karotten-Chutney
1684hod.
Zitronensalzpaste
10min