Gratin d'abricots façon frangipane

Gratin d'abricots façon frangipane

4.5 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
6 portions

Suroviny

  • 8 biscuits amaretti
  • 100 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 1 œuf
  • 500 g d'abricots frais coupés en quatre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.7 g
Kalorie 1729 kJ / 414 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 32.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...