Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2h 15min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12u.
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min
Eclairs saumon et pomme verte
2 Std.
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Queue de langouste, sauce vanille
1 godz. 35 min
Dariole chèvre, poivrons et tapenade
3 Std. 30 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min