Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 Std. 30 Min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Salade pamplemousse-crevettes, glace au wasabi
12h
Opéra de foie gras
24 Std.
Œufs à la neige et aux pralines roses
2 Std. 30 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Meringue italienne
30 Min