Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de bouillon de volaille maison
- 140 g de foie gras de canard cru, coupé en morceaux
- 80 g de foie gras de canard mi-cuit
- 5 œufs, blancs et jaunes séparés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 417 kJ / 101 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Tartelette aux asperges
14h
Iles flottantes
1h
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15 Min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3sa 20 dk
Sauce au vin doux
55 min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Foie gras de canard
72h
Tartare de canard aux noix et aux figues
1 godz. 45 min
Sauce périgourdine
35 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Iles flottantes
1h