Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Foie gras de canard
72 Std.
Petits choux à l'indienne
40min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 godz. 30 min
Chutney framboise et poivron
1 godz.
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12 Std.
Acras de morue
13h
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55 min