Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rouleaux de réglisse
- 450 g d'eau
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 2 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de porto rouge
- 6 figues sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Cabillaud confit à l'huile d'olive (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 2)
2 Std.
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2 Std. 30 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras de canard
72h