Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Pâté périgourdin
48h
Sauce soubise
30 min
Parmentier de sanglier aux pleurotes
15ωρ.
Sauce au cidre
20min
Sauce choron
20min
Saumon sauce gribiche
35min
Sauce bordelaise
45min
Sauce périgourdine
35min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h