Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de vin doux rouge, type Maury ou Pedro Ximénez (voir "Conseil(s)")
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de fécule de maïs
- le jus d'une orange
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 507 kJ / 122.2 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œuf et rognon, tourteau en rémoulade et œuf en vinaigrette
1 Std.
Sauce soubise
30 min
Mayonnaise
5 Min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce chasseur
35 Min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce gribiche
15 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sauce mayonnaise
10 Min